Et sammenklappeligt puslebord er en praktisk løsning, hvis du bor et sted med sparsom plads, eller hvis du ofte er på farten og vil have mulighed for at pusle baby, selvom der ikke er et puslebord i nærheden. En nem og fleksibel løsning, som fås i flere forskellige udgaver. Du kan eksempelvis vælge et stativ eller en væghængt model.

Herunder har vi samlet en række sammenklappelige pusleborde og listet deres individuelle fordele og ulemper. Du behøver derfor ikke at klikke dig ind på flere forskellige webshops for at danne dig et overblik over dine muligheder. God fornøjelse med at vælge det bedste sammenklappelige puslebord til dit behov.

Top 3: Vores favorit sammenklappelige pusleborde

Sammenklappeligt puslebord
5/5

1 Leander Wally puslebord

Førsteklasses sammenklappeligt puslebord: Dansk design møder funktionelle detaljer i dette væghængte puslebord. Med fokus på sikker stabilitet er produktet udstyret med avancerede funktioner, der giver dig ro i sindet, når du skifter og plejer barnet.

Tjek pris her
Cam Cam Harlekin væghængt puslebord, classic grey
4.5/5

2 Cam Cam Harlekin puslebord

Premium sammenklappeligt puslebord: Kvalitetssikker skifte- og plejemuligheder kombineret med et smukt look gør, at dette puslebord er et æstetisk og praktisk valg for enhver moderne familie. Puslebordet er nemt at anvende, ligesom det pynter i ethvert rum.

Tjek pris her
Babytrold Vera sammenklappeligt puslebord.
4.5/5

3 Babytrold Vera puslebord

Bedste sammenklappeligt puslebord til prisen: Et sammenklappeligt puslebord der er designet med den nyeste teknologi og materialer, så du altid kan have et uundværligt værktøj lige ved hånden. Simpelt design, nem at transportere rundt og sikkerheden er i højsædet.

Tjek pris her
Sammenklappeligt puslebord
5/5

1 Leander Wally væghængt puslebord

Førsteklasses sammenklappeligt puslebord i dansk design

Tjek seneste pris her

Funktionelt puslebord til den moderne familie

Et væghængt puslebord i et enkelt og stilrent design. Med fokus på funktion og brugervenlighed er dette puslebord designet med den moderne familie i tankerne.

Du kan med et nemt tag omkring puslebordskanten klappe det ud. Selve bordet kan foldes ud med en baby på armen og barn om benet.

Puslepuden er produceret i PUR-skum, som barnet vil associere med følelsen af at røre ved hud. Det giver fornemmelsen af tryghed og nærvær. Den regulerer sig også efter rummets temperatur. Det er den perfekte forudsætning for en vellykket og afslappende plejeseance.

Og drømmer du om at få styr på hele skifte- og plejeopgaverne? Så tilbyder Leander Wally, at du kan opbevare de mest nødvendige remedier i tre aftagelige opbevaringsholdere. Det gør, at seancerne på puslebordet bliver lette som en leg.

Et nynordisk design med nedtonede æstetiske detaljer

Designet af Wally er inspireret af den karakteristiske dråbeform. Det enkle design med få, men effektfulde detaljer, gør, at det er nemt for bordet at passe ind i ethvert hjem. Produktets æstetiske udgangspunkt har en klar mission om, at det skal tale ind i det intuitive design.

Det væghængte puslebord er den perfekte løsning for familier, der ønsker et produkt, som er funktionelt og nemt at integrere i hjemmet. De forsigtige grålige farvenuancer bliver ikke til blikfang i rummet. Den går under radaren, så den med et svævende design sørger for, at dine gæster komplimenterer det flotte nye møbel i stedet for babyredskaberne.

Grunde til at købe den:

 • Dansk design
 • Tåler sprit og vand
 • Høje sider skaber tryghed
 • Let at betjene med en hånd
 • Ingen hormonforstyrrende stoffer

Grunde til at lade være:

 • Findes kun i to forskellige farvenuancer

Tjek seneste pris her
Cam Cam Harlekin væghængt puslebord, classic grey
4.5/5

2 Cam Cam Harlekin væghængt puslebord

Sammenklappeligt puslebord i Premium-kvalitet

Tjek seneste pris her

Det multifunktionelle sammenklappelige puslebord

Det sammenklappelige puslebord er en praktisk løsning for familier, der ønsker at optimere pladsen i hjemmet. Det minder om et lille skab, der hænger på væggen. Når det ikke er i brug kan det nemt gemmes væk bag to låger. Bagved er placeret to hylder, som giver muligheden for at opbevare baby- og plejetilbehør.

Cam Cam har fokus på bæredygtighed i deres produkter, og Harlekin puslebordet er ingen undtagelse. Det er et multifunktionelt og tidsløst møbel, der kan anvendes i mange år, som kan tilpasses til den individuelle families ændrende behov. Produktet er designet til at være anvendeligt i flere årrækker. Det passer ind i Cam Cams mission om at producere bæredygtige og holdbare møbler.

Stor ansvarlighed for kommende generationer

Hos Cam Cam er det væsentligt, at alle nuværende og kommende generationer får lov at opleve naturen og et bæredygtigt miljø. Deres produkt hviler på en FSC-certificering, hvilket betyder, at materialerne kommer fra skove, der er ansvarligt drevet. Der høstes såvel ikke flere materialer end skoven selv kan reproducere. Derudover bliver dyre- og planteliv aktivt beskyttet.

Grunde til at købe den:

 • Multifunktionelt
 • FSC-certificering
 • Gode opbevaringsmuligheder
 • Oplagt til den mindre lejlighed
 • Puslestationen kan pakkes væk, når det ikke anvendes

Grunde til at lade være:

 • Kræver lidt mere at slå ud end andre modeller
 • Har en mindre bæreevne end andre modeller

Tjek seneste pris her
Babytrold Vera sammenklappeligt puslebord.
4.5/5

3 Vera sammenklappeligt puslebord – BabyTrold

Komplet sammenklappeligt puslebord i enkelt design

Tjek seneste pris her

Skab den ultimative pleje- og skiftepraksis med BabyTrold

BabyTrold har lanceret et sammenklappeligt puslebord, der er designet til at give den bedste pleje- og skiftepraksis for børn og deres forældre. Virksomheden har sat sikkerheden i højsædet ved at fremstille et produkt af ægte kvalitet.

Forældrene kan roligt placere børnene på puslebordet, da BabyTrold har taget hensyn til sikkerheden. De har tænkt på, hvordan forældrene skal have nem adgang til alt, de har brug for, når de skal pleje eller skifte barnet. Puslebordet kan gemmes væk, hvilket gør, at det skal være nemt at opbevare og transportere rundt. Desuden tager det begrænset plads af rummet, når det er foldet sammen.

Fleksibelt puslebord med stilfulde opbevaringsløsninger

Den store fleksibilitet som det sammenklappelige puslebord kommer med gør, at det er pladsbesparende. Derfor er babyudstyret oplagt til mindre lejligheder eller til sommerhusturen.

Puslebordet indeholder en hylde længere nede af stellet, hvor du kan opbevare forskelligt tilbehør. Du kan med fordel anskaffe nogle kurve, så du kan samle de vigtigste elementer tæt på skifte- og plejestationen. Det gør, at du altid har det nødvendige tilbehør tæt på.

Når du pusler er det oplagt, at du kan anvende indhold, der er placeret i en smart holder på højre side. Der er 3 forskellige inddelinger, så du kan placere bleer, ekstra tøj eller skumklude. Alt i alt et godt, sammenklappeligt puslebord, som egner sig perfekt til at have med sig på farten.

Grunde til at købe den:

 • Kræver minimum opsætning
 • Gode opbevaringsmuligheder
 • Fleksibilitet i placering af puslebord
 • Kan nemt transporteres eller opbevares
 • Du behøver ikke ekstraudstyr som en puslemåtte

Grunde til at lade være:

 • Har en mindre bæreevne end andre modeller
 • Ikke den mest æstetiske løsning

Tjek seneste pris her
4/5

4 Basson sammenklappeligt puslebord

Simpelt sammenklappeligt puslebord til konkurrencedygtig pris

Tjek seneste pris her

Prisvenlig kvalitet og smarte funktioner

Basson har med flere års erfaring i at designe sammenklappelige pusleborde forstand på, hvad forældrene har behov for at have lige ved hånden, når der skiftes og plejes. Du får hele oplevelsen til en konkurrencedygtig pris. Puslestativet fra Basson kommer med sæbeskål, hylde og håndklædestang.

Det er ikke en nødvendighed, men komfortoplevelsen kan tages til nye højder ved, at du anskaffer dig en puslepude, hvor barnets liggekomfort er i højsædet. På højre side af puselbordet er der en praktiske lomme, som du kan fylde med bleer, skumklude, plejeremedier eller et sæt ekstra tøj.

Det praktiske sammenklappelige puslebord

Basson puslebordet er en fantastisk løsning for forældre, der ønsker at gøre pleje- og skiftetiden nemmere og mere praktisk. Puslebordet kan foldes sammen og gemmes væk, når det ikke er i brug, hvilket gør det ideelt for små hjem, hvor pladsen er trang.

Man ved aldrig, hvornår man har behov for et puslebord, så fleksibiliteten er især til forældrenes fordel. For eksempel kan et større hus gøre, at der er langt til skifte- og plejestationen. Derfor kan dette sammenklappelige puslebord være smart at anvende i samtlige brusenicher på badeværelserne.

Når du skal i bad, eller ønsker at gemme det væk, så skal det blot foldes sammen. Det kan nemt opbevares i et skab, en garage eller mindre rum. Skal I for eksempel på en længere sommerhustur, eller har børnene planer om en ferietur hjem til bedsteforældrene? Så kan du medbringe Basson puslebordet uden problemer.

Grunde til at købe den:

 • Kræver minimum opsætning
 • Gode opbevaringsmuligheder
 • Fleksibilitet i placering af puslebord
 • Kan nemt transporteres eller opbevares
 • Du behøver ikke ekstraudstyr som en puslemåtte

Grunde til at lade være:

 • Har en mindre bæreevne end andre modeller

Tjek seneste pris her
Sammenklappeligt puslebord: Vi har udvalgt de 4 bedste modeller til forskellige behov
Sammenklappeligt puslebord: Vi har udvalgt de 4 bedste modeller til forskellige behov

Købsguide: Sådan vælger du et rigtigt sammenklappeligt puslebord

Det klassiske puslebord kan være et pladskrævende møbel. Puslebordet er et nødvendigt og indflydelsesrigt redskab, når du har børn på matriklen. Et puslebord er vigtigt, da det giver forældrene et bekvemt sted at skifte barnets ble, samt tage sig af barnets personlige plejebehov. Du får et område, hvor du kan praktisere nem, hygiejnisk og sikker pleje.

Men ønsker du ikke, at puslebordet skal overtage pladsen på det mindre badeværelse, eller måske vil du langt hellere anvende pladsen på børneværelset til at skabe legestationer eller afslappende hyggekroge? Så er et sammenklappeligt puslebord vejen frem for dig.

Et sammenklappeligt puslebord er til dig, der ønsker nemt at kunne opbevare og transportere, når det ikke er i brug. Det sparer plads i hjemmet, da det kan klappes sammen til en mindre størrelse. Samtidig er det en praktisk løsning, da det kan bruges, når det er nødvendigt, og gemmes væk, når det ikke er.

Størrelse og kapacitet

Et sammenklappeligt puslebord er produceret, så du kan spare på pladsen i hjemmet. Selve kapaciteten og omfanget af bordet har indflydelse på brugervenligheden og anvendeligheden af bordet.

Størrelsen på bordområdet påvirker, hvor stor en puslemadras, som du kan placere på bordet. Det fortæller endvidere noget om, hvor meget plads baby har, når du skal skifte eller pleje barnet. Dette afhænger naturligvis også at størrelsen på barnet.

Når et sammenklappeligt puslebord blandt andet er skabt til at være nemt at opbevare og transportere, så har størrelsen også en indvirkning på, hvor bekvemmeligt det bliver at rykke rundt på enheden.

Justerbar højde

Du skal i mange år af barnets første leveår bruge tid på at skifte tusindvis af bleer, ligesom barnets hud skal plejes med den rette creme, og du kan bruge flere timer på at skabe den helt rette øjenkontakt med de mindre poder.

Med justerbar højde har du mulighed for at tage hensyn til din kropsstilling, når du tager dig af dit lille menneske. Et sammenklappeligt puslebord med justerbar højde giver brugeren mulighed for at tilpasse bordets niveau til en arbejdshøjde, der er komfortabel og behagelig.

Det kan belaste nakke, ryg, hofte eller ben, hvis du skal bøje dig ned mod bordets overflade eller stå på tæer. Den justerbare højde giver en større fleksibilitet og komfort, der på samme tid bidrager til at plejeseancen bliver en god oplevelse for barn og voksen.

Sikkerhed

Sikkerheden er afgørende ved de sammenklappelige og væghængte pusleborde, da de anvendes til at skifte og pleje små børn, der som udgangspunkt har ingen eller begrænset kontrol over egen krop og omgivelser. En sikkerhedsbrist kan resultere i ulykker, skader eller endda livstruende situationer for barnet.

For at finde et sammenklappeligt puslebord, hvor der er taget højde for forskellige sikkerhedsforanstaltninger, så kan du med fordel have fokus på nogle af de funktioner, som puslebordene er produceret med:

 • Stabil konstruktion: Et sammenklappeligt puslebord bør have en stabil konstruktion, da det vil reducere ryk, bevægelser, vip eller andre forstyrrelser, der kan have indflydelse på egne og barnets balanceoplevelse. Du kan med fordel udvælge en model, der har en bred base, samt en stærk ramme for at sikre stabilitet.
 • Sikkerhedslåse: Et sammenklappeligt eller væghængt puslebord skal være udstyret med sikkerhedslåse, da der skal være en forsikring om, at det ikke klapper sammen, når det anvendes.
 • Skridsikre fødder: De skridsikre fødder bidrager til, at puslebordet står fast. Det bidrager til, at barnet og brugeren oplever sikker stabilitet.
 • Puslemadras med høj kant: Du kan med en puslemadras på et sammenklappeligt eller væghængt puslebord skabe ekstra forsikring om, at barnet ikke kan rulle eller vælte rundt under skift eller pleje.

Materiale

Et sammenklappeligt og væghængt puslebord skal holde i flere år, ligesom det skal finde sig i mange ting fra både baby og bruger. Valget af materiale påvirker puslebordets holdbarhed, sikkerhed, rengøringsbehov og miljøbevidsthed.

Da det sammeklappelige puslebord oftere vil blive transporteret rundt og opbevaret alternative steder, så skal produktet være modstandsdygtigt og slidstærkt. Derfor spiller materialerne en stor rolle i, hvorvidt puslebordet får lov til at have en lang levetid. Der anvendes forskellige materialer til at fremstille sammenklappelige pusleborde, der er robuste og leveringsdygtige.

Du kan finde sammenklappelige pusleborde udarbejdet med materialer som træ, plastik og metal. I de fleste tilfælde vil du opleve en materialekombination. På den måde for brugeren oplevelsen af et produkt, der har de bedste egenskaber fra hvert materiale.