Når du skal vælge barnevogn, kan det være en god idé at gå efter en model med langt liggemål. En lille barnevogn har som udgangspunkt et liggemål på omkring 80 cm, hvilket betyder, at dit barn kan ligge udstrakt, indtil han eller hun fylder 1 år. Efterfølgende er det nødvendigt med en klapvogn eller en større barnevogn.

Vælger du derimod en barnevogn med langt liggemål, så kan barnet bruge barnevognen i længere tid. Et liggemål på mellem 92 og 98 centimeter giver barnet mulighed for at sove udstrakt, indtil han eller hun fylder tre år. Det er derfor en god idé at vælge en barnevogn med langt liggemål, hvis du vil have en fremtidssikret løsning.

Top 3: Vores favorit barnevogne med langt liggemål

Barnevogn med langt liggemål
5/5

1 Emmaljunga NXT90B

Førsteklasses barnevogn med langt liggemål: Nyd en stress- og problemfri gåtur med god samvittighed for barnets ergonomiske positur og barnevognens materiale aftryk. Emmaljunga NXT90B er både miljøbevidst, og produceret med fokus på barnets ergonomiske behov.

Tjek pris her
Barnevogn med langt liggemål fra Odder
4.5/5

2 Odder - Vida Lux Edition 2021

Premium barnevogn med langt liggemål: Vælg en Vida Lux Edition 2021 fra Odder med langt liggemål, der har et eksklusivt design, et mørkegråt farveudtryk, komfortabelt underlag og sofistikeret stil. Samtidig sikrer du dig et køretøj i dansk design.

Tjek pris her
Trille barnevogn med langt liggemål
4.5/5

3 TRILLE Royal

Bedste barnevogn med langt liggemål til prisen: En luksus barnevogn i særklasse, som vinder indpas på markedet med dens rummelighed, ekstra støttefunktion og en barnevognskasse, der er vaskbar. Alt sammen får du til en konkurrencedygtig pris.

Tjek pris her
5/5

1 Emmaljunga NXT90B – Olivengrøn

Førsteklasses barnevogn med langt liggemål til den miljøbevidste

Tjek seneste pris her

Emmaljunga er svensk design i verdensklasse

Siden 1925 har Emmaljunga været en foretrukken leverandør af barnevogne. Brandet producerer barnevogne i Sverige med et målrettet fokus på miljøvenlig- og bæredygtighed. Emmaljunga anvender naturlige processer, samt materialer af høj kvalitet, så de passer til den moderne families livsstil.

Barnevognen er designet med stor respekt for både forældre og børn. Et trygt valg for forældre, der søger en barnevogn med en unik kombination af kvalitet, stil og bæredygtighed. Emmaljunga NXT90B kan med de mange funktioner være en stor hjælp for forældre, når hverdagens gøremål skal praktiseres.

Eksklusiv barnevogn med avancerede funktioner

På baggrund af barnevognproducentens dybdegående erfaring kan de levere slidstærke barnevogne, samt tilbehør i høj kvalitet. Barnevognsstellet er for eksempel fremstillet af low-carbon aluminium, hvilket giver en lang holbarhedstid. Den er udstyret med punkteringsfri hjul, der er 100 % genanvendelige.

Emmaljunga barnevognen kan gennem ethånds-sammenkalibreringssystemet nemt håndteres under transportering eller opbevaring. Udover viser Emmaljunga at de har nordiske rødder med ThermoBase i bunden af barnevognskassen, der bidrager med at skabe den perfekte temperatur for baby.

Behagelig kørekomfort for dig og barnet

Længden af barnevognskassen er 98 cm, hvilket giver barnet plads til at udvikle sig på. Barnevognen er udstyret med en 4-hjulsaffjedring, samt floating suspension som sikrer at barnet får en behagelig tur – selv i ujævnt terræn. Barnevognen er udsmykket med blødt kunstlæder med kontrastsyninger, som gør styret rart at holde om.

Grunde til at købe den:

 • Insektnet inkluderet
 • Leveres med LUKSUS madras
 • Fungerer på alt slags terræn
 • UV50+ beskyttelse mod solens stråler
 • Kan ombygges til klapvogn ved tilkød af NXT sæde i FLAT
 • Produceret med vejrbestandigt og smudsafvisende materialer

Grunde til at lade være:

 • En dyrere barnevogn end andre modeller
 • Ekstra tilbehør skal tilkøbes

Tjek seneste pris her

Specifikationer: Stel inkl. hjul: 10.8 kg. – Barnevognskasse: 6.8 kg. – Total bredde på stel med hjul: 58.5 cm – Stel sammenklappet uden hjul: L: 84 x B: 47 x H: 18 cm – Barnevognskasse (indvendig): L: 98 x B: 38 x H: 23 cm – Styrets højde (lavest – højest): 92 – 116 cm – Liggemål: 98 cm

Barnevogn med langt liggemål fra Odder
4.5/5

2 Odder - Vida Lux Edition 2021

Barnevogn med langt liggemål i Premium-kvalitet

Tjek seneste pris her

Odder har 95 års erfaring som barnevognsproducent

I et mindre baglokale i Odder startede Rolan Petry tilbage i 1925 en barnevognsfabrik. I dag lever de karakteristiske Oddervogne stadig videre i hans filosofiske tilgang til design, komfort, kvalitet og sikkerhed.

De skærpede sikkerhedskrav i Danmark, når det gælder barnevogne, har Odderfabrikken taget til sig. Odder har taget skridtet videre end blot at overholde europæiske standarder.

Barnevognene gennemgår diverse testssystemer, som tegner et billede af, hvor modstands- og funktionsdygtige produkterne er. De foretager kilometertest, seletest, dynamisk styretest, overdelsbeslagstest, test af juster-led, samt bremse- og stabilitetstest.

Et stilrent og sofistiskeret design

Vida Lux Edition er en barnevogn, hvor sofistikation kombineres med bæredygtighed. Med de mørke farvetoner understreget af karakteristiske cognacfarvede læderdetaljer har den et naturligt udseende. Tekstilerne er lavet af 100 % genbrugspolyester, hvilket betyder, at de er fremstillet af fibre, som er udvundet af plast, som samles sammen fra naturen.

En barnevogn med innovative funktioner, der styrker ydeevnen

Med et drejbart stel får du en barnevogn med god kørekomfort. Det rummelige liggemål er på 97 cm, hvilket bidrager til styrkelse af barnets komfortoplevelse. Dertil er et integreret insektnet en beskyttelse for barnet.

Læderen om håndstyret i den smukke cognacfarve er håndsyet, som gør, at barnevognens materiale opfylder et funktionelt behov hos vedkommende, der kører rundt med barnevognen. Barnevognen er ganske enkel behagelig at skubbe rundt.

Opbevar bagage med stil i en to-delt varekurv, der rummer en kapacitet på 2.5 kg. Stellet kan du klappe sammen med en to-trins manøvre, imens hjulene kan klikkes af.

En af de vigtigste funktioner i en barnevogn er stødafddæmperne. De bidrager til at sikre, at børnene altid har mulighed for at ligge ergonomisk korrekt, når I er i bevægelse – netop det sørger Oddervognen for.

Grunde til at købe den:

 • Punkterfrie hjul
 • Dynamisk støddæmpning
 • Integreret ventilation i kalechen
 • Vida pusletaske medfølger i prisen
 • Indbyggede reflekser på for- og baghjul

Grunde til at lade være:

 • En dyrere barnevogn med langt liggemål end andre modeller

Tjek seneste pris her

Specifikationer: Total vægt: 16 kg. – Vægt stel m. hjul: 10 kg. – Vægt stel u. hjul: 6 kg. – Vægt overdel: 6 kg. – Liggemål: 37 x 97 cm. – Mål stel sammenklappet m. hjul: L: 109 x B: 58 x H: 34 cm – Mål stel sammenklappet u. hjul: L: 91 x B: 50 x H: 18 cm – Mål overdel sammenklappet: L: 100 x B: 44 x H: 9 cm

Trille barnevogn med langt liggemål
4.5/5

3 Trille Royal

Praktisk barnevogn med langt liggemål til konkurrencedygtig pris

Tjek seneste pris her

Babyudstyr fra det danske familiefirma BabyTrold

BabyTrold er et dansk familieejet firma, der er dedikeret til at udvikle babyudstyr, der gør en forskel i hverdagen. Deres mål er at producere barnevogne, der er understøttet af de nyeste trends på markedet.

Med TRILLE Royal får du muligheden for, at barnet har de bedste rammer til at gøre barnevognen til et positivt tilflugtssted, når de mange indtryk skal fordøjes i drømmeland. Barnevognen hviler på de bedste erfaringer, som BabyTrold har erhvervet sig undervejs på rejsen.

Et tidsløst design med evig appel

Med sit tidsløse design er du sikker på, at barnevognen aldrig går af mode. Kombinationen af det grå stof mod cognaclæder detaljer skaber en smuk balance mellem det stilrene og eksklusive udtryk til begrænsede midler.

Barnevognen har et stel og en undervogn i helt sorte farvetoner. Den adskiller sig ved at have en varekurv med høje kanter, ligesom den er placeret, så du hurtigt kan gribe ud efter udstyr, som du mangler.

Nyeste funktionelle trends og tryghedsskabende sikkerhedskontroller

I design processen hos BabyTrold har både babyens komfort og forældrenes bekvemmelighed i tankerne. En lynlås i dækkenet gør, at forældrene nemt kan komme ned til barnet, når det er nødvendigt.

I barnevognskassen er der en komfortabel rummelighed på 97 cm, så barnet kan tage lure udendørs helt op til 3-års alderen. I kalechen er der integreret ventilation, så selv de varmeste sommerdage giver den bedste luftcirkulation. De drejelige forhjul gør, at manøvrerbarheden er i top.  Du kan fjerne inderbetrækket, så det kan vaskes.

Grunde til at købe den:

 • Justerbart håndtag
 • Integreret ventilation i kalechen
 • Oeko-Tex standard 100-certificering
 • Lomme til babyalaarm, solsejl og myggenet
 • Ekstra støttefunktion under barnevognskassen

Grunde til at lade være:

 • Færre års erfaring i produktion af barnevogne end andre producenter

Tjek seneste pris her

Specifikationer: Total vægt: 15 kg. – Vægt barnevognskasse: 7.5 kg. – Mål stel sammenklappet m. hjul: L: 109 x B: 58 x H: 34 cm – Mål stel sammenklappet u. hjul: L: 91 x B: 50 x H: 18 cm – Mål overdel sammenklappet: L: 100 x B: 44 x H: 9 cm – Liggemål: 97 cm. – Hjul: 14” + 10”

Barnevogn
4/5

4 Babynor barnevogn inkl. lift – Ydun

En barnevogn med langt liggemål i dansk design

Tjek seneste pris her

Babynors praktiske og klassiske barnevogn

Babynor har produceret en barnevogn, som kombinerer praktisk design med en klassisk stil. Barnevognen er udviklet med henblik på at dække enhver forældres behov. Du får en praktisk, klassisk og stilsikker barnevogn i Babynor med ekstra langt liggemål.

Hvis du er på udkig efter en ny barnevogn, så får du her en vogn, der er let at transportere, samt ned at folde sammen, så den fylder mindst muligt i bilen. Derfor er barnevognen både funktionel, elegant og håndterbar.

En stilsikker barnevogn med høj funktionalitet

Den populære model fra Babynor er udrustet med let drejelige hjul, så den har den rette smidighed og fleksiblitet, hvilket gør, at den kan smørre sig rundt i bymidtens mindre gader og stræder. Barnevognen kan selv på ujævnt underlag anvendes ved at låse hjulenes drejeevne.

Babynor fra Ydun serien har et liggemål på hele 97 cm, hvilket giver god rummelighed til, at de mindre poder kan anvende barnevognen til at finde ro helt op til 3-års alderen. Når barnet rammer 6-måneders alderen, så søger de ofte at kunne følge med i verden udenfor den trygge barnevognskasse. Et medfølgende skumryglæn giver den optimale siddestøtte, når I er på tur.

Den store kalache følger med de ekstra liggemål. Sammen med den faste bund har den ventilationshuller, som sørger for den rette luftcirkulation. Det gør, at de små poder får de rigtige betingelser for at opbygge en sund søvnrytme.

Babynor indeholder også magneter, som kan anvendes, når du skal sætte det faconsyede forlæder på plads. Der er lynlås-funktion, så du hurtigt kan få kontakt med et eventuelt grædende barn.

Grunde til at købe den:

 • Justerbart styr
 • Rummelig varekurv
 • Ventilationshuller der øger luftcirkulationen
 • Inderforet på barnevognskassen kan afmonteres
 • Integreret solsejl og insektnet

Grunde til at lade være:

 • Kommer ikke i flere udgaver
 • Begrænset ekspertise indenfor barnevognsindustrien

Tjek seneste pris her

Specifikationer: Total vægt: 15 kg. – Vægt barnevognskasse: 7.5 kg. – Mål (sammenklappet): H: 97 x B: 63 x L: 31 cm – Liggemål: 97 cm.

En barnevogn med langt liggemål et praktisk, da den giver barnet mulighed for at vokse. Se de bedste modeller her.
En barnevogn med langt liggemål et praktisk, da den giver barnet mulighed for at vokse. Se de bedste modeller her.

Købsguide: Sådan vælger du den rigtige barnevogn med langt liggemål

En barnevogn med langt liggemål et et vigtigt redskab, der giver dig muligheden for at transportere barnet komfortabelt fra A til B. Barnevognen anvendes til at gå lange ture, udforske nye steder i verden, samt etablere sunde søvnrytmer.

En slidstærk, funktions- og modstandsdygtig barnevogn giver forældre stor frihed, ligesom det giver børnene deres egen tryghedsramme. Når du skal udvælge den rette barnevogn med langt liggemål bør du starte med at identificere dine behov.

De forskellige parametre kan varriere fra størrelse og vægt til sikkerhed og opbevaringsmuligheder. Lad os guide dig gennem diverse faktorer, der afgør, hvorvidt barnevognen også passer til dit barns behov.

Størrelse

En barnevogn med langt liggemål kræver, at du er opmærksom på selve størrelsen af barnevognen. Som oftest anskaffer forældre sig en barnevogn med langt liggemål, da de ønsker, at barnevognen får længst mulig brugstid.

Det betyder, at det ikke kun er din lille baby, der kan anvende en barnevogn med langt liggemål. Du bør tænke længere ud i fremtiden, når den skal benyttes helt frem til 3-års alderen. Især hvis dit barn har specielle behov, som gør, at du har behov for en barnevogn, der holder i længere tid, kan det være relevant at vælge en barnevogn med langt liggemål.

Liggemålet afgør, hvor langt børn kan ligge udstrakt, når de sover. Jo længere liggemål, desto bedre komfort for barnet. Vælg et liggemål, der passer til dit barns alder og størrelse, så barnet oplever størst mulig komfort. Det kan have indflydelse på barnets søvnrytme, hvorvidt de kan være udstrakte på pladsen.

Find liggemål som:  

 • 70 cm: Dette er den korteste længde, og anvendes til spæd- og småbørn
 • 80 cm: Mellemstor længde til børn fra 6 måneder til 3 år
 • 90 cm: Længste liggemål til børn i alderen 3 til 5 år
 • 110 cm: Ekstra lang længde, som kan være smarte til børn med specielle behov

Ergonomi

Ergonomi har stor indflydelse på, hvordan barnets krop og barnevognens opbygning fungerer sammen. Barnevognen bør være en støtte, der bærer på barnet, hvilket kræver den rette ergonomi – og det gælder også for en barnevogn med langt liggemål.

Det omhandler et komfortabelt design, så det passer til barnets kropsform og bevægelser. Når det gælder barnevogne, er det væsentligt, at børns sidde- og liggepositioner er ergonomisk korrekt, da det påvirker deres sundhed. Det spiller også en rolle i deres fysiske og mentale udvikling.

En ergonomisk korrekt barnevogn giver støtte til ryggen, nakken og hovedet, så børnene har de mest naturlige og afslappede positioner. Hvis en barnevogn er ergonomisk, så bør den som minimum have justerbar ryglængde, samt et polstret sæde. Det er vigtigt, at børnene kan ændre positioner, samt sove uden forstyrrelser fra vibrationer eller bevægelser.

Vægt og manøvrerbarhed

Vægt og manøvrerbarhed spiller en stor rolle, da det har betydning for forældrene, når de skal bære barnevognen, samt hvor gnidningsfrit den kan transporteres rundt i bil, bus eller tog. Ligeledes kan vægten have betydning for, om barnevognen nemt kan løftes op ad trapper eller over længere afstande.

Manøvrerbarheden påvirker bevægeligheden, når du kører med barnevognen. Køretøjet anvendes til at gå kortere eller længere ture i forskellige terræn. Derfor kræver det, at barnevognen kan navigere i trange områder uden problemer. Med en god manøvrerbarhed får du bedre kontrol over barnevognens bevægelighed.

Sikkerhed

Sikkerhedsstanderne skal være i højsædet hos barnevognsproducenterne. Det handler om at skabe et trygt og sikkert rum til barnet, hvor der er fuld beskyttelse. Du bør overveje sikkerhedsforanstaltninger, når du skal udvælge en barnevogn:

 • Sæde og sele: Bør være støttende, så barnet bliver holdt på plads under kørsel
 • Bremser: Sikre at hjulene ikke triller, når baby tager en lur i naturen
 • Støddæmpere: Har betydning for reduktion af vibrationer og stød
 • Sikkerhedsgodkendelser: Skal være godkendt af relevante sikkerhedsmyndigheder, der følger strenge sikkerhedskrav

Opbevaring

Når du er på farten med de små, så skal der oftest flere ting med på tur. De fleste genstande skal gerne være indenfor rækkevidde eller lettilgængelige. Se med her, hvis du overvejer, hvilke opbevaringsmuligheder din barnevogn skal have:

 • Organisering: Med opbevaringsmuligheder kan du gemme ekstra tasker, net og andre lignende genstande i varekurven ved undervognen.
 • Mindre rod: Fleksible opbevaringsmuligheder i en barnevogn hjælper til at reducere rodet, så du altid kan komme til de vigtigste redskaber.

Når du vælger en barnevogn med langt liggemål, så har du mulighed for at gemme tingene ad vejen, ligesom i en almindelig barnevogn. Samtidig har du dem altid inden for rækkevidde – og du kan naturligvis også gemme både babynest med hank og pusletaske med pusleunderlag under den.