Der er mange gode grunde til, at du bør købe en pusletaske med underlag. Først og fremmest får du en ren og hygiejnisk overflade, hvor du nemt kan skifte baby, når du er på farten. For det andet er det en fordel, fordi det integreret pusleunderlag eliminerer behovet for at have en separat skiftemåtte med dig, når du er på tur med baby.

På den måde sparer du plads i din taske, så der er plads til alle de andre ting, du skal have med dig. Herunder kan du se en oversigt over de bedste pusletasker med pusleunderlag. Det gør det nemmere for dig at vælge, hvilken du skal købe. Under de enkelte modeller kan du desuden læse fordele og ulemper.

Top 3: Vores favorit pusletasker med pusleunderlag

Pusletaske fra Naturkind
5/5

1 Naturkind Pusletaske Surikat

Førsteklasses pusletaske med underlag: Vælg den økologiske og praktiske pusletaske med underlag, hvis du drømmer om den komplette løsning produceret af Naturkind, der har hjertet på det rette sted.

Tjek pris her
Pusletaske med pusleunderlag fra DAY-ET
4.5/5

2 DAY ET Pusletaske - Mini RE-Q

Premium pusletaske med underlag: Leder du efter pusletasken med underlag, der bliver din favorit på ingen tid? DAY ET Mini RE-Q Box er en rummelig, praktisk og stilfuld pusletaske med underlag til turen ud af huset.

Tjek pris her
Pusletaske med pusleunderlag fra Konges Sløjd.
4.5/5

3 Konges Sløjd Blossom Must

Bedste pusletaske med underlag til prisen: En Blossom Must Caramel pusletaske med underlag fra Konges Sløjd er et fremragende valg. Pusletasken giver funktionalitet i  og smukt design til en lav pris.

Tjek pris her
Pusletaske fra Naturkind
5/5

1 Naturkind Pusletaske Surikat

Førsteklasses pusletaske med underlag i økologiske materialer

Tjek seneste pris her

En bæredygtig pusletaske med høje standarder

Den praktiske pusletaske fra Naturkind er fremstillet i højkvalitets økologisk bomuld. Naturkinds produktstandarder hviler på deres GOTS-certificering. I processen fra råvare til materiale bliver der lagt vægt på, at de endelige produkter er høje af kvalitet uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Naturkind har produceret en pusletaske med de højeste standarder. Hos dem er det væsentligt, at baby ikke kommer i kontakt med pesticider, giftige farvestoffer og allergifremkaldende kemikalier. På den måde sørger vi for at hele jeres familie sover trygt om natten velvidende, at baby får den bedste start på livet.

Det naturfarvede pusleunderlag understreger med dens 100 % økologiske bomuld, at der er tænkt på babys ve og vel. Du får meget til lidt ekstra pris, når du anskaffer dig en pusletaske fra Naturkind.

En multifunktionel pusletaske i koksgrå

Pusletasken med underlag er rummelig med flotte faciliteter. Du får et stort indvendigt hovedrum, der omkranses af fire mindre siderum, som gør, at du kan holde orden i tasken. Der er også lynlåslommer på både yder- og indersiden.

Den multifunktionelle pusletaske byder på ekstra stropper, så du har mulighed for at tilpasse den dit individuelle behov. Der medfølger også fastgørelsesspænder, så pusletasken kan tilsluttes til barnevognen.

Grunde til at købe den:

 • Fri for pesticider, giftige farvestoffer eller allergifremkaldende kemikalier
 • Kan anvendes som rygsæk og skuldertaske
 • Både ét hovedrum og 4 siderum

Grunde til at lade være:

 • Begrænset udvalg af modeller
 • Høj pris sammenlignet med andre pusletasker
 • Udfordrende at rengøre grundet den økologiske bomuld
Tjek seneste pris her
Pusletaske med pusleunderlag fra DAY-ET
4.5/5

2 DAY ET Pusletaske – Mini RE-Q Box

Pusletaske med underlag i Premium-kvalitet

Tjek seneste pris her

Den alsidige pusletaske til forældre på farten

Hvis du bruger mange timer på farten, så får du med en DAY ET Mini RE-Q Box et stilfuldt udtryk støttet op af et praktisk design. En pusletaske fra minikollektionen hos DAY er let at håndtere og betjene. Smid den over skuldrene, eller hæft den fast på barnevognen med medfølgende stropper. Det giver stor fleksibilitet til at anvende tasken efter behov.

Den indbyggede puslemåtte sørger for, at du kan skifte baby uden en puslepude. Puslemåtten giver dig en overflade, hvor baby altid kan få en ren, tryg og hygiejnisk oplevelse.

Pusletasken er et smart valg for dem, der ønsker, at pusletasken skal kunne anvendes i mange år frem. Når barnet ikke længere har behovet, så kan den uden problemer anvendes som en mindre weekendtaske.

En rummelig pusletaske med fokus på kvalitetsmaterialer

Din baby fortjener de bedste forudsætninger i livet. Den er produceret i 100 % genanvendeligt polyester. Pusletasken er både et bæredygtigt alternativ til andre pusletasker, men også miljøvenlig. Du kan med god samvittighed anskaffe dig en DAY ET Mini pusletaske til dit barn.

Pusletasken med underlag er indrettet med et hovedrum, der er opdelt i to. Det kan lukkes af med en lynlås. Du får også indre- og ydrelommer i vidt forskellige størrelser. Den inviterer til, at du kan organisere alt det udstyr, der skal med på tur. Den genanvendelige polyester bidrager også til, at hvis du skulle spilde væske i lommerne, så forbliver væsken indenbords.

Grunde til at købe den:

 • Multifunktionel
 • Modstandsdygtig og stærk holdbarhed
 • Praktiske opbevaringsløsninger

Grunde til at lade være:

 • Høj pris sammenlignet med andre modeller
 • Hovedrummet er opdelt i to
 • Mindre end andre modeller i samme prisleje
Tjek seneste pris her
Pusletaske med pusleunderlag fra Konges Sløjd.
4.5/5

3 Konges Sløjd Pusletaske Blossom Must Caramel

Smuk pusletaske med underlag til konkurrencedygtig pris

Tjek seneste pris her

Den praktiske ledsager

Konges Sløjd producerer pusletasker, der emmer af praktisk opbevaring og funktionelle genistreger. Rummeligheden er så stor, at du har mulighed for at slæbe flere sæt skiftetøj med ad gangen. Det kan være en stor fordel for forældre med flere børn på martriklen.

Den kan både bæres ved at anvende den justerbar og aftagelige skulderstrop, eller du kan tage fat om håndtagene på toppen af tasken. Du finder også en udtagelig puslemåtte, så baby altid kan skiftes uden puslepude.

Konges Sløjd ved, at det på farten kan være svært at holde baby ren, hvorfor tasken har en yderlomme, der er specieldesignet til at opbevare vådservietter. Det skal være behageligt og lettilgængeligt med en pusletaske fra Konges Sløjd.

Et must-have med skandinavisk design og lækre materialer

Konges Sløjd står bag et væld af forskellige produkter til børn og deres forældre. De ønsker, at det skal være både smukt, trygt og sjovt at være barn. Pusletasken er produceret i 100 % økologisk bomuld og oekotex-certificeret polyester. Det bidrager til, at tasken er vand- og skidtafvisende.

Materialet er blødt, og giver forældre en rar oplevelse, når de bærer rundt på den. Konges Sløjd ikoniske udvalg af designs, udtryk og farver afspejler den fine, elegante og charmerende skandinaviske og nordiske stil. Pusletaskerne kommer med enkle udtryk, men på samme tid er flere fyldt med diskrete og fremtrædende detaljer.

Grunde til at købe den:

 • Let at vedligeholde og rengøre med en vaskepose
 • Specialdesignet lomme til vådservietter
 • Vand- og skidtafvisende

Grunde til at lade være:

 • Barnevognskroge er ikke inkluderet
 • Nogle designs falder ikke i alles smag
 • Findes kun i jordfarver
Tjek seneste pris her
4/5

4 Done By Deer Puslerygsæk

Komplet puslerygsæk med pusleunderlag i enkelt design

Tjek seneste pris her

Bæredygtig puslerygsæk med let adgang

En puslerygsæk bør du vælge, hvis du ønsker at have hænderne fri på farten. Du kan medbringe alle børnenes nødvendigheder i tasken, samtidig med du får en større bevægelighed, når du skal følge med i børnenes tempo. Done by Deer har produceret en pusletaske med puslemåtte, der taler ind i funktionalitet, kvalitet og bæredygtighed.

Pusletasken tænker ikke kun på, at baby skal leve godt, men samtidig skal det være behageligt for forældrene at slæbe rundt på udstyr og tilbehør. Du kan med god samvittighed anskaffe en puslerygsæk, da stof og for er fremstillet af 38 PET flasker.

Unisex puslerygsæk med høj funtionalitet

Selvom Done By Deer har udviklet en puslerygsæk, der kan passe til både mor og fars stil, så kan du finde den i forskellige farver. Du behøver derfor ikke gå ned på æstetik, når du køber en rygpusletaske, der er kendt for at have et simpelt udtryk.

Det lette udtryk betyder ikke, at der er blevet sparet på de mange funktionelle initiativer. Du får i pusletasken en vandtæt overflade, samt en bred åbning så du altid kan komme ned til indholdet i 7 indre- og ydrelommer.

Grunde til at købe den:

 • Fås i 6 farver
 • God unisex pusletaske
 • Vejrsikker

Grunde til at lade være:

 • Kræver manuel vedligeholdelse
 • Ikke mulighed for at montere skulderstropper
 • Begrænset med opbevaringskapacitet
Tjek seneste pris her
Vi har samlet en oversigt over de 4 bedste pusletasker med pusleunderlag.
Vi har samlet en oversigt over de 4 bedste pusletasker med pusleunderlag.

Købsguide: Sådan vælger du den rigtige pusletaske med pusleunderlag

I jagten på at finde en slidstærk, holdbar, funktionel og god pusletaske bør du være opmærksom på forskellige paramtere. Som forældre kan en pusletaske med pusleunderlag være en livredder, når I er på farten. Lad os tage dig i hånden, så du vælger den pusletaske, der passer bedst til jeres individuelle behov og stil.

Størrelse på pusletaske med pusleunderlag

Størrelsen på en pusletaske med underlag har stor betydning for, hvilken oplevelse du som forældre har. Først og fremmest vil det være en fordel, hvis du overvejer, hvad du ønsker, at pusletasken skal være i stand til at rumme.

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvor stor opbevaringskapaciteten er i de enkelte pusletasker. Mange producenter fortæller, hvor mange liter en taske kan indeholde, eller oplyser forskellige målspecifikationer, hvilket kan være en god indikator på, hvor meget pusletasken kan indeholde.

Pusletaskens rumfordeling

Når du anskaffer en pusletaske med pusleunderlag, så vil indretningen af tasken have betydning for, hvor nem adgangen er til babygrejet. Det er for eksempel en udfordring, baby græder grundet sult, og du så skal i bunden af tasken for at finde sutteflasken.

Selve rumfordelingen skal bidrage til, at dit liv som forældre bliver mere overskueligt – ikke mere udfordrende. Og derfor kan det være en fordel at undersøge om din favorit pusletaske har lommer på siden af tasken, så du ikke oplever, at alle ting skal findes i hovedrummene eller på bunden af tasken.

Vedligeholdelse og rengøring

En pusletaske med pusleunderlag skal gerne være nem at rengøre. Den kommer også nemt udfor uheld, snavsede fingre eller utætte grødposer. På samme tid kan pusletaskerne blive udsat for voldsomme vejrforhold. Derfor anbefaler vi, at du har rengøringsbehovet og vedligeholdelsesprocessen af tasken med i tankerne, når du udvælger din favorit.

Men hvordan bør d vaske tasken? Du kan med fordel rette opmærksomheden mod de pusletasker, der kan tåle 30 graders maskinvask. Husk inden, at pakke tasken ind i en vaskepose for maksimal beskyttelse. Andre pusletasker kræver, at du vasker dem af i hånden.

Design på pusletaske med pusleunderlag

Pusletasker med underlag kommer i mange forskellige udtryk. Producenterne ved, at ikke alle forældre har samme smag. Der er mange pusletasker, der kan tale ind i forskellige æstetiske udtryk.

Du støder på taskerne, der har sofistikerede farver, jordfarver eller pastelskær. Der er også rig mulighed for at vælge en taske, der er simpel eller mønstret. Du kan med fordel snakke med din partner om, hvorvidt I har behov for at kunne anvende tasken i fremtiden som weekendtaske – og hvorvidt den så skal være ensartet i farven, eller være udstyret med citroner.