Der er mange gode grunde til, at du bør vælge en babynest med hank. Først og fremmest gør det livet som nybagt forælder langt nemmere, fordi du kan bære rundt på dit barn uden at afbryde søvnen. En fornuftig investering, som du vil takke dig selv for at have foretaget, da du slipper for at bære rundt med baby i armene.

Herudover så er en babynest et trygt sted for barnet at sove. De polstrede sider gør, at baby ligger omsluttet som i mors mave. Samtidig øger de sikkerheden, så baby ikke triller eller falder ud over kanten, når han eller hun sover. På den måde kan du også være tryg som forælder. Se vores 4 favoritter i købsguiden herunder.

Top 3: Vores favorit babyneste med hank

5/5

1 Najell SleepCarrier vol. 3

Bedste babynest med hank overall: En virkelig lækker babynest med hank, som kan udvides i takt med, at barnet vokser. Godt køb.

Tjek pris her
4.5/5

2 Liewood Gro

Mest komfortable babynest med hank: Hvis du ikke har noget imod, at babynesten ikke kan udvides, så er denne model et godt valg.

Tjek pris her
Babynest med håndtag fra Copenhagen Colors
4.5/5

3 Copenhagen Colors

Bedste babynest med hank til prisen: Hvis du vil spare et par hundrede kroner fra de dyreste modeller, så er denne babynest et oplagt valg.

Tjek pris her
5/5

1 Najell SleepCarrier vol. 3

Blandt de mest populære babynests med hank på markedet

Tjek seneste pris her

Hvis du leder efter en af markedets mest populære babynests med hank, så bør du overveje SleepCarrier vol. 3 fra Najell. Dette er en videreudvikling af deres hidtil bedst sælgende babynest med hank, og den har derfor alle de samme fordele samt en række tilføjede egenskaber, som gør hverdagen med en lille ny langt nemmere.

Eksempelvis har du med denne opdaterede udgave mulighed for at bruge den i endnu længere tid. Den indvendige længde er op til 80 centimeter, når begge ender er lukkede. Du kan justere enderne efter babys størrelse. Samtidig er den en smule smallere, så det bliver nemmere at lægge den i barnevognen.

Træpladen, som er placeret i bunden, er kun 22 centimeter, hvilket betyder, at den passer til selv de helt smalle tvillingevogne. Herudover har babynesten naturligvis seler, så du kan bære rundt på baby helt uden besvær. Den har en maksimal belastning på 9 kilo, hvilket betyder, at du typisk kan bruge den, indtil barnet er omkring 7-9 måneder.

Grunde til at købe den:

 • Seler medfølger
 • Skaber et trygt rum for baby
 • Seler medfølger
 • Justér enderne efter babys størrelse
 • Passer til tvillingevogne
 • Kan vaskes
 • Fås i forskellige farver

Grunde til at lade være:

 • Du betaler for kvalitet
 • Kan være en anelse vanskelig at vaske

Tjek seneste pris her
4.5/5

2 Liewood Gro

Komfortabel babynest med hank i økologisk bomuld

Tjek seneste pris her

Hvis du går op i design, så er denne babynest med hank fra danske Liewood et fornuftigt valg. Vi har valgt den grå udgave med prikker, som passer godt til de fleste børn, men den fås også med andre smukke mønstre og motiver. Du kan se et udvalg af aktuelle modeller ved at klikke her. Babynesten har en fast træplade i bunden, som gør den stabil.

Nesten er lavet til at beskytte baby mest muligt, når han eller hun ligger og sover eller slapper af. De polstrede sider er ekstra tykke, så baby får en følelse af ekstra tryghed. Lidt ligesom i mors mave. De tykke bærestropper gør, at du nemt kan bære rundt på den, så du kan flytte baby, uden at søvnen bliver afbrudt.

Betrækket på babynesten er lavet af GOTS-certificeret materiale, mens fyldet er af OEKO-TEX®-certificeret polyester. Selve madrassen er af polyurethane. Denne babynest med hank er derfor også et godt valg, hvis du værner om miljøet og vil være sikker på, at baby ikke er i kontakt med skadelige kemikalier og lignende.

Grunde til at købe den:

 • 100% økologisk bomuld
 • Betrækket kan vaskes ved 30 grader
 • Kraftige håndtag
 • Fast plade i bunden
 • GOTS- og OEKO-TEX®-certificeret

Grunde til at lade være:

 • Kan ikke justeres i længden
 • Betræk tåler ikke tørretumbler

Tjek seneste pris her
Babynest med håndtag fra Copenhagen Colors
4.5/5

3 Copenhagen Colors babynest

Blød og behagelig babynest med hank

Tjek seneste pris her

Copenhagen Colors er et dansk mærke, som laver lækre produkter til de små størrelser – og selvfølgelig har de også lavet en babynest med hank. Du kan få den i flere forskellige farver, men vi har valgt at fremhæve denne i blå, som traditionelt set er en drengefarve. Hvis du klikker dig ind på produktet, kan du se de øvrige farver, du kan vælge mellem.

Betrækket på denne babynest med hank er i 100% økologisk bomuld, mens selve fyldet er produceret af genanvendt polyester. Du kan tage betrækket af og vaske det ved 30 grader, hvis uheldet skulle være ude, eller hvis den med tiden bliver beskidt. Du fjerner blot bundplade, sidefyld og madras inden vaskning.

Vælger du babynesten fra Copenhagen Colors, får du en blød og behagelig babyrede til dit barn, som han eller hun kan ligge trygt i. Du kan nemt have den med dig, når du er på farten, takket være de solide stropper. Desværre er det ikke muligt at indstille den efter barnets størrelse, men længden gør, at barnet kan sove i den i minimum 6 måneder.

Grunde til at købe den:

 • 100% økologisk bomuld
 • Nem at bære rundt på
 • Betrækket kan vaskes
 • Vælg mellem flere farver
 • Flot design

Grunde til at lade være:

 • Betrækket kan ikke tørretumbles
 • Kan ikke udvides efter babys størrelse

Tjek seneste pris her
Liewood Amber babynest med håndtag.
4/5

4 Liewood Amber

Babynest med hank, som passer til barne- og kombivogne

Tjek seneste pris her

Amber er navnet på denne babynest fra mærket Liewood, der er kendt for deres sans for design og kvalitet. Her er virkelig kælet for detaljerne, som ses i det smukke design. Babynesten passer til alle barnevogne og kombivogne, og du kan nemt bære rundt på baby takket være håndtagene.

De høje sider er sammensat af airmesh, som er et åndbart materiale, der sikrer, at baby kan trække vejret igennem det. Den er robust og har en lille kaleche ved hovedet, der fungerer som afskærmning. I fodenden er der clips, som sikrer, at babynesten ikke går fra hinanden – og så du kan åbne den efter behov.

Det kan eksempelvis være praktisk, hvis baby vokser sig ud af babynesten, eller hvis den skal bruges i barnevognen eller i en bedside crib. Den er godkendt til at sove i, og den kan derfor også bruges til seng om natten. Ydersiden er fremstillet af genanvendt polyester, som er nemt at holde rent. Den er godkendt op til 9 kilo.

Grunde til at købe den:

 • Smukt design fra danske Liewood
 • Har en kaleche, der fungerer som afskærmning
 • Robust og holdbar kvalitet
 • Kan vaskes i vaskemaskinen
 • Kan foldes ud og bruges som legetæppe

Grunde til at lade være:

 • Prisen er i den høje ende
 • Minder mere om en barnevognslift

Tjek seneste pris her
En babynest med hank er et praktisk valg for nybagte forældre. Vi har udvalget 4 smarte modeller her.
En babynest med hank er et praktisk valg for nybagte forældre. Vi har udvalget 4 smarte modeller her.

Hvad er en babynest?

En babynest er en madras med polstrede sider, som skaber en tryg atmosfære for den lille, når det er sovetid. Samtidig sikrer siderne, at baby ligger trygt, da det ikke er muligt at trille ud over kanten for en nyfødt. Den er designet på en måde, så baby får en fornemmelse af at være tilbage i mors mave.

Herudover er en babynest smart, fordi det er nemt at flytte rundt på den. Det gælder især, når du vælger en babynest med hank, da du blot tager fat i stropperne, hvorefter du kan flytte rundt på den. Den er derfor ideel at have med dig, hvis du vil kunne bære baby ubesværet rundt, samtidig med at den lille ligger trygt og sover.

Babynesten kan bedst defineres som en slags babyrede, hvor baby kan være tryg og i sikkerhed. Der er ingen risiko for, at barnet falder ned eller triller ud, og dermed kan du som forælder også være tryg, fordi du er bevidst om, at baby er uden for fare. Du bør dog ikke efterlade baby i babynesten uden opsyn.

Hvorfor vælge en babynest med hank?

En babynest med hank er en kombination af den traditionelle babynest og en babylift. Vælger du en babynest med hank, så kan du helt undlade at købe en barnevognslift, og det betyder, at du sparer penge, samtidig med at du bruger mindre plads – og det er en stor fordel, da pladsmangel ofte bliver en realitet, når først baby kommer til verden.

Når du vælger en babynest med hank, så er det utroligt nemt at flytte baby rundt, uden at det spolerer søvnen. Nesten har typisk en træplade i bunden, som gør, at den forbliver i den samme position, når du tager i håndtagene. Derfor vil baby ligge helt uforandret, uanset om du bærer babynesten i hanken, eller den står på et fladt underlag.

Du kan få babynests med hank og fast bund, så du ikke skal flytte rundt på baby, når han eller hun sover. Vælger du en babynest uden hank, så er den primært beregnet til at ligge fast et sted, for den skal nemlig flyttes, imens barnet ikke er i den. Du kan derfor lige så godt vælge en babynest med hank, da den også kan stå på jorden.

Du kan få babynest med hank i mange forskellige former, farver og materialer. Derfor kan det også være svært at vælge den helt rigtige. Du kan finde inspiration i ovenstående købsguide, hvor vi har gennemgået nogle af de mest populære og babynests med hank, som er på markedet lige nu. På den måde bliver det nemmere for dig at vælge.

Hvorfor bruge en babynest?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge en babynest. Som beskrevet overfor, så giver det barnet mere tryghed, fordi han eller hun er omgivet af kanterne på babynesten. Samtidig kan den bruges til at sove i om natten. Om dagen bliver den et trygt sted, som baby kender, og derfor kan falde til ro i, når mor eller far trænger til at hvile armene.

Vælger du en babynest med hank, så bliver det nemt at flytte rundt på den, når du skal ud af døren. På den måde kan du nemt tage babys trygge base med dig, når du skal på farten. Det giver dig samtidig mere fleksibilitet, fordi du ikke skal holde baby i armene hele tiden, mens du er uden for hjemmet.

Du kan få babynests med håndtag i mange forskellige størrelser, og det ideelle er at vælge én, som også passer ned i barnevognen og tremmesengen. Vælger du en stor størrelse, så kan babynesten følge baby i lang tid, og dermed er barnet altid sikret en tryg base, hvor han eller hun kan opholde sig i de første måneder af livet.

Herudover giver en babynest dig mulighed for at sove med baby, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt du kommer til at ligge oven på ham eller hende, når du sover. Placerer du en babynest i sengen, bliver der nemlig skabt en naturlig barriere mellem dig og baby, og på den måde bliver samsovning langt mere forsvarligt.

Når du vælger en babynest til dit barn, så giver du tryghed, komfort og sikkerhed. Den kan lidt sammenlignes med en sækkestol til børn, når det kommer til komforten, men her stopper sammenligningen også. Et oplagt valg, hvis du vil give din nyfødte den bedste og mest komfortable start på livet.