Opnå harmoni mellem krop og sind med yoga

Yoga er en fantastisk måde at finde indre ro og balance på. I yoga kombineres fysiske øvelser med vejrtrækningsteknikker og meditation for at skabe harmoni mellem krop og sind.

Mellem at tage sig af børn, arbejde og andre daglige pligter kan det være udfordrende at finde balance og ro. Du kan finde vejledning på denne side, hvis du mangler inspiration til at få hverdagen med små børn til at fungere lidt bedre. Som mor kan yoga være en god måde at finde tid til dig selv og lægge alle bekymringer til side for en stund.

Du kan eksempelvis deltage i yoga-hold eller finde online videoer og apps, der guider dig gennem øvelserne. Prøv at afsætte bare 15 minutter om dagen og mærk forskellen. Din krop vil især takke dig, når du bliver ældre, hvis du har smidige led, fordi det vil gøre dig mindre skrøbelig over for skader, hvis du falder.

Find tiden til motion og intimitet

Som mor er det vigtigt at have en stærk og smidig krop for at kunne klare de daglige udfordringer. Find en ekstra form for motion, der passer til dig og din livsstil. Det kan være alt fra løb og cykling til svømning og dans. Det vigtigste er at finde noget, du nyder, så det ikke føles som en byrde. Prøv at inkludere motion i din daglige rutine, og mærk, hvordan det giver dig mere energi og overskud.

Derudover er det vigtigt at finde tid til intimitet og selvforkælelse som mor. Hvis du har en partner, er det vigtigt at prioritere alenetid med hinanden, selvom det kan være svært at finde. Derudover kan du også forkæle dig selv med lidt egenomsorg med produkter fra SHERO, hvor du kan fokusere på udelukkende din egen nydelse. Find også tid til at gøre ting, der gør dig glad og afslappet såsom at læse en god bog eller få en massage efter træning. Husk, at du fortjener at blive forkælet og have tid til dig selv.

Prioriter dig selv og din velvære, så du kan være den bedste version af dig selv som mor.